Prăjiturici şi alte dulciuri.

Crema de branza cu ansoa

aperitiv cu branza1

Pentru zilele in care avem nevoie de aperitive simple si rapide putem aborda reteta asta. Cu siguranta  nu va da gres iar combinatia branza de vaci cu ansoa mi se pare castigatoare.

Eu am facut-o cu Horia, baiatul meu,  asa ca sigur e foarte usor de facut.

Ingrediente :

–         300g branza de vaci

–         4 linguri de smantana

–         6 bucati de ansoa (din cele conservate in ulei in borcanel)

–         1 lingurita rasa sare

–         1 varf lingurita piper verde macinat

Mod de preparare:

Branza de vaci impreuna cu ansoa, smantana, sarea si piperul se pun intr-un robot de bucatarie si se mixeaza pana se obtine o pasta fina. Daca branza de vaci este ceva mai tare adaugam 1-2 linguri de smantana.

Cu ajutorul unui pos punem pasta de branza pe felii de castravete sau pe feliute de bagheta prajita.

aperitiv cu branza

Acest aperitiv are un aspect delicat si un gust minunat.

Reteta asta o puteti gasi si aici :http://icook.to/ro/2014/01/13/aperitiv-cu-branza-si-ansoa/

Pofta buna!

Reclame

Single Post Navigation

2 thoughts on “Crema de branza cu ansoa

  1. Ar fi super ca aperitive. Dar in loc de ansoa, nu se poate folosi altceva? Macrou afumat?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: