Prăjiturici şi alte dulciuri.

Tarta cu ce ai prin casa

Tarta cu branza

Pe principiul ,foloseste ce ai prin casa si nu irosi nimic  am facut aceasta tarta. De multe ori  ne ramane cate putin din diverse ingrediente si avem tendinta sa le arunacm. Sa va povestesc cum s-a intamplat la mine.

Intr-o zi am descoperit ca aveam un bot de aluat de tarta in congelator, in frigider  aveam jumatate de bol de branza de vaci iar la bucatarie “plangea” o portocala ofilita. Unde mai pui ca borcanul cu dulceata era aproape pe terminate iar ai mei vroiau ceva dulce.

Imediat am produs tarta cu pricina. Daca doriti sa incercati reteta aluatului o gasiti aici (dai clic). In rest va trebuie (asa din ochi):

–         vreo 300g de branza de vaci

–         1 ou

–         1 lingura de gris0

–         2-3 linguri de dulceata de visine

–         2 linguri de zahar

–         1 portocala taiata felii

Intr-o tava de tarta( bine unsa)  intindem aluatul . Deasupra punem branza amestecata cu oul, zaharul si dulceata. Portocala se spala bine si se taie felii subtiri ce se aseaza frumos  peste branza.

Tarta cu branza.2jpg

Totul se da la cuptor pentru vreo 30 de minute .

Asta a fost o idee, de fiecare data putem sa ne jucam cu ingredientele ce le avem prin casa.

Tarta cu branza3

Sper sa va fi inspirat!

Tarta cu branza4

Single Post Navigation

7 thoughts on “Tarta cu ce ai prin casa

  1. De multe ori merg pe acelasi principiu. N-are rost sa irosim mancarea, trebuie doar sa gasim un alt mod de a o prepara, iar tarta asta este un expemplu delicios!

  2. Imi place mult, ai combinat frumos ce ai avut prin casa, si eu mai fac asa! Pupici

  3. O idee foarte buna, de tinut minte! La multi ani! Sa ai o zi frumoasa alaturi de familia ta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: