Prăjiturici şi alte dulciuri.

Cacao calda facuta in casa

cacao calda facuta in casa2

Iarasi a dat frigul peste noi si neaua se asterne lin. Pe vremuri din astea ne mai incalzim cu cate o cafea, ciocolata sau ceai. Unde mai pui placerea de a sorbi dintr-o cana, undeva la caldura si la lumina beculetelor? Copiii mei sunt fani ciocolata calda si astazi pentru ei am facut ceva care seamana cu ciocolata calda si anume cacao calda aromata.

  Ingrediente pentru 2 portii:

– 4 lingurite de cacao de buna calitate

– 2 lingurite de zahar

– 2 lingurite de miere

–  1/2 de lingurita de scortisoara

– 300ml apa sau lapte (noi am folosit de data asta apa)

– optional lichior (pt. adulti, mie imi place cel de ciocolata cu chili)

Mod de preparare:

Se pune in cani cacaoa praf, zaharul, mierea si scortisoara. Peste acestea se toarna cate un strop de apa rece si se omogenizeaza ingredientele.  Cand acestea s-au amestecat adaugam apa fierbinte sau laptele.

cacao

Eu pentru mine mai pun 2 linguri de lichior de ciocolata cu chili (delicatesa adusa din Italia).

cacao calda facuta in casa

Daca radem un pic de ciocolata deasupra e numai buna de baut.

cacao calda facuta in casa3

Gata ne-am incalzit!

Single Post Navigation

7 thoughts on “Cacao calda facuta in casa

  1. Totul arata minunat! Vin si eu la o canita calda!

  2. Trebuie sa fie un deliciu!
    Pupici

  3. Ce buna ar fi acum o cana, doar ce am ajuns acasa si e cam frig afara!

  4. Ce bine suna! Daca ii pun lichior merge mai pe dupa amiaza ;)).

Lasă un răspuns la Ana Naghi Anulează răspunsul

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: