Prăjiturici şi alte dulciuri.

Omleta la cuptor

Uite cam ajuns si la ultima tema a maratonului,  de fapt Inspiration Food Marathon  organizat de Electrolux.  Acesta tema incheie lin trei saptamani de emotii febrile si teme incitante.

Reteta in 30 de minute este tema de astazi.

Eu am ales sa va fac o omleta la cuptor. In 30  facem o omleta gustoasa, avem timp sa prajim si niste paine, facem o cafea si micul dejun este gata.

    Ingrediente pentru 4 persoane:

–         5 oua

–         5 linguri de boabe de porumb

–         5 linguri de ciuperci champignon taiate cubulete

–         5linguri de cascaval sau branza taiat cubulete

–         2 linguri praz tocat

–         sare, piper

   Mod de preparare:

        Aprindem  cuptorul la 200 de grade Celsius si ne apucam de treaba. Batem bine ouale cu ajutorul unui tel. Adaugam  apoi  celelate  ingrediente si condimentele , mestecand usor.

Intr-o tava de briose punem hartiute de briose sau hartie de copt taiata in patrate. Cu o lingura punem  compozitia si dam tava la cuptor pentru cca 10 min. Cand omleta s-a umflat usor si a capatat o culoare frumoasa, usor rumenita inseamna ca este gata.

Cat timp omleta e la cuptor prajim painea, facem cafeaua sau un fresh de portocale. Micul dejun e servit.

Sa aveti pofta!

Single Post Navigation

16 thoughts on “Omleta la cuptor

  1. Ce idee minunata !!! sunt sigura ca voi da lovitura cu reteta ta !!!!
    Imi place enorm!! Tin pumnii! 😉

  2. Acum stiu unde iau micul dejun! Yammy!!!

  3. vreau si eu o portie! ca de obicei ma autoinvit!

  4. Cred ca stii ca micul-dejun este una dintre marile mele pasiuni. Asa ca ma bucur sa il regasesc in reteta ta de 30 minute! Ideea cu tavita de briose este grozava si arata atat de bine! Eu mai folosesc uneori si formele de souffle pentru asta. Oricum, omleta la cuptor apare des in meniul meu de dimineata, iar micul tau dejun este grozav si imi place tare mult! Ma bucur ca ai ajuns cu bine la ultima tema, de-acum tn pumnii si mai mult, catre victorie inainte! 😀

  5. Așa ceva aș mânca și eu cu mare drag la micul dejun. Baftă și felicitări!

  6. Ce inspirata ai fost sa folosesti tava de muffins! La mine fiecare lucru are rolul sau precis. In veci nu m-as fi gandit la asa ceva. Asta pe langa faptul ca arata foarte bine . Felicitari si bafta multa!

  7. Eu ma gandeam ca poftele sunt doar cand ti-e foame,dar abia ce am terminat de mancat,si parca parca as mai manca si o omleta mica mica.Ideea cu formele e super,(mai ales ca eu am 2 copii si trebuie sa gatesc intr-un mod in care sa-i atraga).Felicitari si succes!

  8. Super idee! Am sa o incerc pe piticul meu «mofturosul». Poate o sa-l atraga prezentarea 🙂

  9. Imi place ideea, si cu siguranta e foarte delicioasa omleta!!!
    Succes!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: