Prăjiturici şi alte dulciuri.

Salata de fasole si ridichi

 

   Perioada postului, pe langa insemnatatea spirituala reprezinta si o provocare … culinara . Astazi va propun o salata consistenta din fasole ce poate fi servita atat la pranz dar si la cina. Eu ador salata asta si o fac des primavara si toamna indiferent daca e post sau nu.

    Ingrediente:

–         250 g fasole fiarta

–         1 ceapa medie

–         2 catei usturoi

–         3-4 ridichi

–         2 linguri ulei de masline sau oricare altul

–         1 lingurita otet balsamic

–         Sare, piper dupa gust

–         1 legatura mica de patrunjel

Mod de preparare:

  Totul este foarte simplu. De regula, cand fac mancare din fasole pun niscaiva fasole deoparte pentru salata. Fasolea scursa se amesteca cu ceapa, usturoiul si ridichile taiate feliute subtiri. Toate aceste legume se rasfata cu ulei, otet, sare, piper , dupa gustul fiecaruia. La sfarsit presaram patrunjelul verde si plin de vitamine.

  Salata-i gata!!!  Fasolele sunt surse de proteine iar celelalte legume vin cu desaga plina de vitamine. Daca punem alaturi si niste painite cu seminte facute in casa, cina-i gata.

  Pofta buna!

 

 

 

 

 

Single Post Navigation

4 thoughts on “Salata de fasole si ridichi

  1. Vali on said:

    Arata intr-un mare fel pozele, dar cred ca si salata. Felicitari!

  2. am sa incerc chiar maine buna idee multumesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: